rorelse

onsdag, 01 jan 2014 16:32

Nytt år, nya tag & NY HEMSIDA!

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

5Code går in i en ny epok, med ny, fräsch och inspirerande hemsida. Vår förhoppning är att den kommer bli en bra hälsokompis med mängder av idéer, bra råd och intressant information. Vi har klurat länge på hur hemsidan ska se ut och hur den ska kunna stå er till tjänst mer.


Bloggen är nu lättare att hitta och kommer att uppdateras mer frekvent. Dessutom har vi en helt ny sida med spännande, goda och framförallt hälsosamma recept. För det är en sak att äta kosttillskott och köpa ett gymkort och en helt annan sak att ställa sig för att laga mat. Ofta får vi frågan: "Vad ska jag äta?!", eller vemodiga tankar som: "Inget nyttigt är gott." Det kommer allt jämt komma ut fler recept som inte bara är fria från gluten, komjölk och socker, utan även är baserat på vad som är i säsong.


Vi kommer även ha enkla förklaringar på grunderna i hälsa under läsvärt och hoppas att ni passar på att anmäla er till vårt nyhetsbrev som kommer ut 1-2 gånger i månaden. Där får ni reda på kampanjer och nyheter. Något annat som är nytt är att vi nu finns på instagram, där vi vill inspirera och tipsa om nyttigheter och spännande platser att besök plus annat spännande som händer inom 5Code världen.


Det här är bara början ni ser. Hemsidan kommer att utvecklas mer under året, med fler spännande nyheter som ligger runt hörnet.


Trevlig läsning och må så bra!
All kärlek till er
Amanda
Med hälsningar från resten av 5Code teamet. Ps, kolla gärna in vilka vi är HÄR.

Läs 2278 gånger
Amanda

Inspireras av hur otroligt roligt och enkelt det är att leva hälsosamt och sunt. Var med och diskutera och delge era åsikter.

Trevlig läsning och god hälsa till er alla!

Kontakt

5Code AB
Odens tvärgränd 12
231 42 Trelleborg

Tel: 0410-35 15 00
Mobil: 0707-540 786
Telefontid: 8.00 – 12.00 alla veckodagar förutom onsdag.

Mejla oss gärnainfo@5code.se

Du kan även nå oss på chatten.

     

Nyhetsbrevet

Häng med oss och få information och inspiration till ett hälsosamt och sprudlande liv.

Chat

Scroll to top