bambu

5Code är ett familjeföretag. Möt personerna som driver företaget:

Christina

Christina1997 startade hon företaget Må Bra Invest som sedan ledde vidare till 5Code AB. Hon är VD och driver företaget fram genom att hålla i alla trådarna och sprida vidare kunskap om hälsa. Hon är utbildad näringsterapeut och har utöver detta kunskaper inom akupunktur, massage, hårmineralanalys, irisdiagnostik och basmedicin m.m. Hon arbetar med funktionsmedicin och samarbetar med patienten i att uppnå hälsa genom att behandla individen istället för sjukdomen.

Hon finns tillgänglig för kunderna och svarar på enklare frågor över telefon på telefontiden eller på bokad konsultationstid för att mer ingående hjälpa kunderna.

Amanda

AmandaHon har jobbat inom hälsobranschen, sedan hon avslutade sin grafiska utbildning. Hennes roll i företaget är att ta hand om hemsidan, webshopen, marknadsföringen. Med hennes brinnande intresse för kropp och hälsa vill hon även förmedla kunskap och inspiration om detta till kunderna genom blogg, sociala medier och goda hälsosamma recept.

Hon finns tillgänglig för kunderna och svarar på frågor som rör din hälsa eller dina beställningar på chatten.

Sofie

sofieUtan Sofie hade beställningarna inte nått fram till våra kunder. Hon packar och postar, tar hand om leveranser och lagret. Dessutom är det även hon som tar hand om siffrorna; fakturor och bokföring.

Hon finns tillgänglig för kunderna och svarar på frågor över mejl eller chatt.

Timo

timoDen här snygga killen har båda hjärnhalvorna med sig i allt han gör. Förutom att finnas där som teknisk support och hjälp så är han även språkets geni och ser till att vi stavar och formulerar oss rätt och snyggt. Han är även skaparen bakom många av våra delikata recept och hjälper Amanda med en hel del administrativa saker.

Han finns tillgänglig för kunderna och svarar på enklare frågor om tekniska problem på chatten.

Emma

emma fmlycmpnyEmma är tjejen som tillsammans med Sofie tar hand om att packa och postar alla paket och ser till att varorna kommer fram i tid.

Men förutom detta är hon även hjälpsam och fotar produkter och ser till att det är städat och snyggt på kontoret vilket vi andra är mycket tacksamma för att vi slipper att göra.

Hon finns tillgänglig för kunderna och svarar på frågor över mejl eller chatt.

Rikard

rikardSom styrelseordförande ser han till att de viktigaste besluten blir genomförda och med sin positiva framtoning sprider han en glad anda i företaget. Dessutom har han hand om bokföringen tillsammans med Sofie.

Nyhetsbrev

Inspiration
Information
Nyttiga recept
& smarta tips!

Hälsosamma recept

Vår senaste Instagrambild

Läs mer om skolprojektet i Kilfi

PRY-CLASS-2-low

I samarbete med...

mabra logosidan

Kontakt

5Code AB
Odens tvärgränd 12
231 42 Trelleborg

Tel: 0410-35 15 00
Mobil: 0707-540 786
Telefontid: 8.00 – 12.00 alla veckodagar förutom onsdag.

Mejla oss gärnainfo@5code.se

Du kan även nå oss på chatten.

     

Nyhetsbrevet

Häng med oss och få information och inspiration till ett hälsosamt och sprudlande liv.

Chat

Scroll to top